vitalehuisvesting.nl

Over ons

Wij zijn een team van twee ervaren professionals met een passie om een ​​verschil te maken in onze samenleving. Met jarenlange ervaring in overheidsorganisaties en maatschappelijke organisaties hebben we een goed inzicht in de complexe processen en paden die moeten worden gevolgd om succesvolle initiatieven te stimuleren.

Onze expertise ligt in programma- en projectmanagement en we hebben ervaring in diverse onderdelen van het proces van de realisatie van huisvesting voor kwetsbare mensen in Nederland.

We zijn er trots op besluitvaardig en resultaatgericht te zijn. Die gaan hand in hand met onze motivatie om kwetsbare mensen in de samenleving te helpen. Een dak boven je hoofd is een primaire levensbehoefte die alle verschil maakt. Daarnaast worden we gewaardeerd om onze creativiteit en ons vermogen om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en onze vaardigheden en ervaring te gebruiken om een ​​positieve impact te hebben in uw gemeente.

Margriet Wiering

Senior adviseur en eigenaar

Margriet is een ervaren professional en heeft een achtergrond in het sociaal domein en jarenlange expertise op het gebied van flexwonen. Als strategisch sterke persoonlijkheid weet ze mensen goed te verbinden en te inspireren. Haar passie ligt in het creëren van duurzame oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Margriet is een enthousiaste en gedreven teamspeler die altijd op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Ze staat bekend om haar positieve energie en pragmatische aanpak.

Telefoon 06-29 601 327
Email margriet@vitalehuisvesting.nl

Rina Tuinstra

Senior adviseur en eigenaar

Rina is niet alleen een ervaren (programma)manager met een scherp oog voor de juiste strategie, maar ze heeft ook een passie voor de bijdrage die ze kan leveren aan de samenleving en de kwetsbare mensen daarin. Haar werk bij diverse maatschappelijke organisaties en de overheid heeft haar een dieper inzicht gegeven in de uitdagingen en behoeften van deze groepen. Door haar analytische blik en creativiteit te combineren met haar gestructureerde aanpak, kan ze projecten efficiënt en effectief aanpakken en zo een grote impact hebben.

Telefoon 06-11 403 193
Email rina@vitalehuisvesting.nl